Primele impresii: |
- Un forum impecabil inca de la prima vedere. Totul arata asa cum ar trebui! Observ ca ati intrat in spiritul sarbatorilor, ati adaugat un script foarte interesant in headerul forumului care completeaza restul forumului foarte bine, un script "jucaus" care atrage atentia. Mesajul introductiv este unul extrem de reusit, imi place foarte mult cum sunt alese cuvintele. Felicitari, o prima impresie perfecta!
Aspectul general al forumului: |
- Tema forumului este geniala. Cum am spus si la prima impresie, scriptul din header cu acele luminite arata extrem de bine in combinatie cu restul forumului. Nu am scapat din vedere nici maimuta din partea stanga a forumului care la efectul hover se sperie si dispare. Meniul forumului este foarte reusit iar efectul hover de asemenea. Aveti trei culori principale iar tema este completa si fiecare element de pe forum se completeaza cu altul. Foarte bine!
Activitate si statistici: |
- Daca la primele doua capitole va descurcati foarte bine, la acest capitol nu prea va pot lauda. Nu ati reusit sa atrageti foarte multi utilizatori activi in tot acest timp.. ceea ce lasa un semn de intrebare. Incercati sa organizati concursuri atractive, concursuri care sa sporeasca activitatea forumului cat mai repede deoarece un forum ca al dumneavoastra se ridica usor insa cade la fel de usor.
Staff-ul si grupurile forumului: |
- Grupurile forumului nu sunt pe gustul meu. Managerul si administratorul cred ca indeplineste acelasi rol, deci din start din doua grupuri puteti face unul singur. Incercati sa cautati mai multi membri staff chiar daca la inceput veti vorbi intre voi si va veti plictisi, intre timp vor aparea noi membri care vor fi interesati de forum si vor fi si ei activi.
Originalitate si calitate: |
- Este singurul forum de acest gen pe care il vad. La acest capitol stati perfect, felicitari!
Organizarea forumurilor si a categoriilor: |
- Organizarea este si ea una la fel de buna: ati incadrat perfect forumurile in categoriile potrivite, care se potrivesc totodata si cu subiectul de discutie al forumului.
Modul de scriere in limba romana: |
- A fost aproape perfect si la acest capitol doar ca am gasit mici greseli de ortografie care sunt foarte usor de vazut in ochii unui vizitator care initial este interesat de forum si vrea sa afle mai multe despre dumneavoastra, sa vada daca meritati sa creeze un cont pe forum.
Nota finala a forumului: 8,71