Litoralul romanesc-Avantaje sau dezavantaje GC0UJxoAuthorTopic: Litoralul romanesc-Avantaje sau dezavantaje

Litoralul romanesc-Avantaje sau dezavantaje QA3M1mQ
Litoralul romanesc-Avantaje sau dezavantaje
on: Vin 18 Iun 2010 - 22:57

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
Incep cu dezavantajele.

Zilele trecute, Mircea Badea in celebra lui emisiune Revista Presei a dezbatut problema litoralului romanesc.Doua lucruri m-au surprins.

1.In Marea Neagra se varsa 13 conducte cu deseuri in zona Navodari la 2-3 km de plaja.Curentii marini imprastind toate mizeriile pe tot litoralul ajungand chiar si pe plaja, mirosul fiind ,,mortal” dar turistii cred ca ,algele provoaca acest miros neplacut.(Si ne mai miram de ce mor delfinii si sunt pesti morti in apa)

2.Pe plaja, dupa ce ca sunt maldare de gunoaie , seringile sunt la putere ,pe plaja existand riscul de a lua diferite virusuri printre care si SIDA!!!!

Asta e litoralul nostru , ne mandrim cu el.Suntem in Uniunea Europeana si litoralul arata jalnic.
Dar asta nu e tot! Litoralul nostru are ceva mai bun.Algele isi fac de cap pe plajele noastre acoperind sute de metri patrati de la Mamaia la Costinesti.Cei de la EVZ evaluand la peste 70 tone de alge pe plaje!!!!!!

Si avantajele.

Nu prea sunt! ,,Avantajul” este diversitatea de manele, variand de la Sorin Copilul Minune la Adi de Aur sau Nicolae Guta !

Cam atat ! Poate am fost cam dur dar asta e realitatea despre Marea Neagra a Romaniei.

Litoralul romanesc-Avantaje sau dezavantaje QA3M1mQ
Litoralul romanesc-Avantaje sau dezavantaje
on: Sam 19 Iun 2010 - 12:22

Boggy93

Membru

Boggy93

Din cauza asta nu vreau eu sa ma duc la mare... :22:

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

100% romanesc
 hip-hop romanesc