Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?  GC0UJxoAuthorTopic: Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?

Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?  QA3M1mQ
Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?
on: Mar 3 Mai 2011 - 13:42

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com

Ronan Parke, un pusti in varsta de 12 ani a impresionat juriul si publicul de la "Britain`s Got Talent" cu prestatia sa. Tanarul a strans sute de mii de vizializari pe youtube.com cu melodia pe care a interpretat-o pe scena "Britan`s Got Talent".

Desi cand a intrat pe scena Ronan parea foarte timid, insa cand a inceput sa cante toata lumea a ramas cu gura cascata. El a reusit sa duca pana la capat melodia "Feeling Good", cantata de Nina Simone si de Micheal Buble.

In ciuda faptului ca pustiul are doar 12 ani acesta a demonstrat ca are o voce puternica ceea ce a atras atat aplauzele publicului, cat si aprecierea juriului compus din: Lous Walsh, Michael Mclntyre si Amanda Holden.

Amanda s-a ridicat in picioare si a spus: "Oh, Doamne, Ronan! Nu pot sa cred cat de fantastic ai fost!"

Michael a mai adaugat: "Esti o mica stea!", iar Louis a mai comentat: "Lucruri minunate ti se vor intampla, Ronan Parke: Amintiti-va numele ca acest copil va fi un star".

Astfel, Ronan a primit trei de "Da" si va merge mai departe in competitia "Britain`s Got Talent".

Pe buzele tuturor vine intrebarea daca acesta este urmatorul Justin Bieber deoarece el are parte de un succes fulminant si pe internet.

on: Mar 3 Mai 2011 - 23:31

Boggy93

Membru

Boggy93

Sunt convins ca are talent insa pentru a ajunge unde este Justin Bieber nu este suficient talentul, cred eu.
Vocea lui este superba dar, dupa parerea mea, ii trebuie macar putina barbatie (in atitudine, in vestimentatie etc) findca, daca nu-i stiam numele, as fi putut crede ca este o fetita. Nu este o critica, doar o observatie...
Justin Bieber, chiar si timid, are alta infatisare.

on: Sam 14 Mai 2011 - 18:03

Robert07

Membru

Robert07

https://www.facebook.com/generatia.vesela.official
Ce fain canta baiatu asta... Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?  126449
Justin Bieber e un r@^#t Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?  79328

on: Dum 16 Oct 2011 - 1:45

*byanca*

Sunt un nou membru

*byanca*

ei bine mie imi place ronan parke. este un tip sensibil, sufletist, are o voce superba si arata super bine!!

insa despre justin bieber am a;ta parere. in primul rand este un tip antipatic, enervant si strsant.

sper ca ronan david parke sa fiie pe calea cea buna.. si sa obtina cati mai multi fani..eu il sustin in asta!!!..!!

on: Dum 16 Oct 2011 - 10:06

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
Stiu ca a ajuns pana in semifinala Ronan Parke, urmatorul Justin Bieber?  409634

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum