Stilul "Casual"  GC0UJxoAuthorTopic: Stilul "Casual"

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Lun 9 Mai 2011 - 23:39

arti

Membru

arti

Casual=Eleganta

In continuare o sa va prezint cateva tinute casual,din care va puteti inspira cu placere si pe care nu ar trebui sa le neglijam fie ca este vorba de o zi de scoala,serviciu sau doar de o plimbare prin parc.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena3
Un costum negru Dries van Noten purtat cu cămaşă din mătase maro şi pantofi din piele camel.
Pantofii purtaţi cu sau fără şosete – o problemă foarte discutată şi care nu are o concluzie clară. În primul rând fără şosete mi se par imposibil de purtat o pereche de pantofi din piele, care sunt destul de rigizi. Dar pentru efectul dorit există ciorapii "invizibili” – care nu prea se găsesc pe la noi – dintr-un material fin, uneori asemănător cu cel al dresurilor feminine, foarte decoltaţi astfel încât să nu se vadă deloc. Arată foarte bine această variantă pentru o ţinută smart-casual precum cea prezentată în imagine.
Stilul "Casual"  Jon-kortajarena-by-sergi-pons-esquire-espana
Cămaşă cu pliseuri, pantofi şi pantaloni negri Dolce&Gabbana.
O ţinută all black te scoate întotdeauna din încurcătură atunci când nu ai nicio idee sau esti prea grăbit ca să mai stai să faci cugetări în faţa dulapului. Şi o poţi purta şi la birou, dar şi la o petrecere post-inmormântare (:P glumesc!). Ar fi indicat ca atunci când te îmbraci în totalitate în negru să combini texturi diferite.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena1
Costum gri şi cămaşă cu imprimeu floral Tom Ford.
Se ştie că Tom Ford face costume perfecte, aşa că dacă vrei să araţi impecabil la un moment dat – poate când vei ajunge un mare om de afaceri sau the new James Bond, când vei fi ginere sau târziu la bătrâneţe – începe să pui de pe-acum bani deoparte. Costumul gri este extrem de versatil şi poate fi purtat cu succes în mediul de afaceri, dar şi la un eveniment. Cămaşa o poţi alege în nuanţe pastel de roz, bleu sau lila. Dacă alegi o cămaşă albă, sparge monotonia cu pantofi din piele brun-roşcată. În imagine costumul este purtat cu o cămaşă albă cu imprimeu floral bleumarin. Nu este recomandat un astfel de imprimeu pentru o ţinută business.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena2
Jachetă, tricou, pantaloni şi sneakers albi din piele – Gucci.
Ţinutele all white sunt foarte dificil de purtat. Toată lumea ştie că albul se murdăreşte imediat ce ai ieşit din casă, purtat în situaţii neadcvate vei risca să pari vărul lui Fernando (cum care Fernando? De la Caransebeş, biensur :) ), iar dacă nu ai un corp atletic, subţire vei arăta mult mai voluptos decât eşti. Dacă vrei să porţi alb alege-l pentru partea de sus a ţinutei: tricou, jachetă, sacou etc, iar în partea inferioară alege pantaloni în nuanţe prăfuite de bleumarin, verde, gri, maro. Pantalonii albi sunt adecvaţi la mare sau pe yacht. În rest, mai bine evită-i decât să rişti inutil. În imagine cureaua este într-o nuanţă diferită pentru a sparge monotonia.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena4
Cămaşă cu buzunare aplicate şi eşarfă Lacoste.
Esarfele sunt un accesoriu foarte stylish. Pot fi elementul de culoare al ţinutei tale sau, dacă te plimbi cu cămila prin deşert, te protejează de praf şi nisip. Alege eşarfe din bumbac, tifon, in sau mătase. Cămăşile beige, crem, maro cu buzunare aplicate şi epoleţi sunt o alegere bună pentru o ţinută de inspiraţie safari.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena5
Pelerină de ploaie, pantaloni şi pantofi Burberry Prorsum.
Dacă mergi la Londra nu uita că vremea este destul de capricioasă. Iar în cazul în care ţi-ai uitat pelerina de ploaie acasă vei găsi multe în cel mai apropiat magazin Burberry. Cumpără-ţi şi un trench perfect tăiat, că nu şti niciodată când începe vântul. Burberry fac pelerine care pot fi purtate cu uşurinţă peste costum. Sunt foarte uşoare şi sunt realizate din material impermeabil.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena6
Trench, cardigan, eşarfă, pantaloni şi mocasini Hermes.
Priveşte cromatica acestei ţinute şi o să-ţi dai seama că este foarte plăcută ochiului, masculină şi uşor de realizat cu hainele pe care le găseşti în magazinele pentru bărbaţi.
Mocasinii nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Fie că alegi varianta maro clasică sau preferi o pereche din piele velur (a.k.a. piele întoarsă) într-o nuanţă de bleumarin, vişiniu, violet sau oranj prăfuit, mocasinii pot fi purtaţi în nenumărate combinaţii. Poţi să-i porţi cu jeans sau pantaloni chinos, cu trench, vara cu pantaloni scurţi, sau pe iacht cu haine vaporoase din in. Femeile cred că bărbaţii cu gleznele la vedere arată extrem de sexy. Fugi repede la mall şi cumpără-ţi şi o pereche de pantaloni capri precum cei din imagine.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena7
Sacou, tricou polo şi pantaloni slim Calvin Klein.
Rămânem în aceeaşi temă cromatică. Ce spui de un sacou subţire din piele perforată? Arată foarte bine, este lejer, aerisit şi poate fi purtat cu nuanţe de bej sau gri.
Tricoul polo sau mai simplu polo-ul este o altă piesă esenţială din garderobă. Numele îi provine de la jocul de polo (un fel de golf în care jucători mânuiesc crosa în timp ce călăresc). Da, de-acolo şi logo-ul brandului Polo by Ralph Lauren, şi campaniile cu Nacho Figueras, unul dintre cei mai talentaţi jucători de polo din lume. Aşadar, polo-ul poate fi purtat şi cu sacou, şi cu cardigan, şi cu vestă, şi cu pulover cu guler V, şi cu pantaloni lungi sau scurţi – aproape cu orice. Sper că te-am convins!
Stilul "Casual"  Jonkortajarena8
Sacou şi pantaloni negri, tricou larg gri, pantofi bi-color şi pălărie Z Zegna.
Tricoul larg gri purtat cu sacou sau o jachetă din piele îţi dă un look neglijent. Poate să fie mai lung, în stilul Kriss van Asche, uşor lăbărţat sau chiar perforat. Este o regulă de stil bine pusă în practică de Pete Doherty sau Robert Pattinson. Pantofii în 2 culori (de obicei alb-negru) sunt o notă extrem de chic. Dacă eşti amator de dans, vrei să iei cursuri de tango sau te numeşti Mihai Petre :) , atunci trebuie să ai o astfel de pereche de pantofi.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena9
Jeans din caşmir, maiou şi jachetă din piele de crocodil Trussardi.
Geaca de piele tip biker este esenţială pentru o imagine “băiat rău” – Bad to the bone… Culorile indicate ar fi negru sau maro. Caută piele de calitate şi pentru mai mult efect, manşete tricotate. În unele situaţii o poţi purta şi ca surogat al sacoului. Iar dacă ar fi să-ţi recomand un personaj care poartă jacheta de piele cu foarte mult stil, Olivier Zahm ar fi acela. Ochelarii aviator Ray-Ban completează o imagine perfectă.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena10
Costum, cămaşă şi cravată slim în carouri Lanvin.
Am înţeles! Nu vrei să pari rău din prima. Atunci deghizează-te într-un “cuminţel” a la Lanvin care se joacă cu o imagine adolescentină şi cu accentele androgine. Costumul ăsta din pânză/doc/bumbac subţire este foarte potrivit pentru vară. Nuanţa aminteşte de pământul din Spania pârjolit de soarele puternic, iar tu vei părea “foarte vulnerabil”. Un astfel de costum poate fi purtat cu mocasini sau boat shoes. Pentru confort, la mare poţi alege varianta cu pantaloni scurţi. Şi fără şosete, normal!
Stilul "Casual"  Jonkortajarena11
Tricou, cardigan şi pantaloni Missoni
Missoni au devenit un nume de referinţă în industria tricotajelor. Fac orice articol vestimentar din tricot şi împletesc materiale în culori şi imprimeuri interesante. Pentru un look relaxat, care-ţi dă libertate de mişcare, alege tricotajele. Desigur că nu vei marge la sală îmbrăcat aşa, dar poţi alege o asfel de ţinută în locul treningului atunci când ieşi cu câinii în parc.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena15
Tricou en-coeur, sacou, pantaloni şi eşarfă din mătase Boss Black.
Jacheta de smoking sau Tuxedo Jacket reprezintă un alt element pentru care ar trebui să faci o investiţie importantă. O poţi purta cu pantaloni negri, cu cămaşă şi eşarfă la o ceremonie, dar şi cu un tricou en-coeur şi câteva accesorii speciale pentru o ţinută smart-casual. Cea mai bună alegere este cea din imagine: jacheta gri cu revere şi rejanse negre.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena17
Costum negru, cămaşă şi batistă Giorgio Armani.
Orice bărbat trebuie să aibă un costum negru. Poate fi combinat şi purtat în multe feluri şi în diverse situaţii. Au revenit din nou în modă costumele la două rânduri, care acum sunt mult mai cambrate, mult mai potrivite pe silueta bărbaţilor şi arată foarte elegant. Cămaşa bleu este o alegere potrivită pentru costumul negru, atunci când vrei să eviţi banalul alb. Nu uita batista din mătase. Este un accent de culoare şi nu este obligatoriu să fie din acelaşi material ca şi cravata. Rămâi doar în limitele cromatice!
Stilul "Casual"  Jonkortajarena18
Costum negru, cămaşă verde închis, curea din piele şi eşarfă din mătase Louis Vuitton.
Stilul "Casual"  Jonkortajarena19
Costum gri ajustat Carolina Herrera şi cămaşă Louis Vuitton.

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Mar 10 Mai 2011 - 14:58

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
Dupa parerea mea , acesta este cel mai intalnit stil Stilul "Casual"  683102

Gresesc?

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Mar 10 Mai 2011 - 20:09

arti

Membru

arti

Asa este mircea,e cel mai "copiat"insa putini il stapanesc:D

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Mier 11 Mai 2011 - 14:13

Boggy93

Membru

Boggy93

Acest stil cred ca se baseaza mai mult pe asortarea componentelor vestimentatiei, lucru cel il incadreaza in normalitate...
pe cand celelalte stiluri sunt un fel de melanj Stilul "Casual"  442227

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Vin 8 Iul 2011 - 13:52

adryan94

Sunt un nou membru

adryan94

foarte frumoase :X

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Sam 13 Dec 2014 - 14:28

AuDCuLoR1

Membru

AuDCuLoR1

Like

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Sam 13 Dec 2014 - 17:45

Alis

Girl

Alis

Într-adevăr sfaturi pe care toți ar trebui să le urmăm, pas cu pas reușești să-ți cunoști stilul vestimentar.

Stilul "Casual"  QA3M1mQ
Stilul "Casual"
on: Mar 10 Mar 2015 - 11:39

M.Eugen

Sunt un nou membru

M.Eugen

Fiecare își alege un stil aparte ,dar totuși după niște criterii trebuie să te bazezi

Continut sponsorizat



Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum